FÖRETAG B2B


Homebound erbjuder skärddarsydda lösningar åt ditt företag och dess offentliga miljö. Är du i startgroparna för att starta ditt egna företag eller vill utveckla det befintliga? Investera då i denna tjänst där vi hjälper till med koncept och inredningsförslag för att skapa en inspirerande och trivsam affärsmiljö. Vi erbjuder och saluför även välkända varumärken av hög kvalité till samtliga projekt.


Exempel på våra tjänster till företag:


  • Inredning, materialval och planering åt nya bostadsprojekt.
  • Butiksinredning och skapa en säljande miljö.
  • Kontor och arbetsplatser som inspirerar.
  • Välkomnade kundmottagningar och receptioner.


Första konsultationen är gratis där vi går igenom de stora frågorna kring vad ni önskar, som vision, mål, behov, budget etc. Därefter skickas ett tydligt inredningsförslag och offert.


Priset sätts beroende på projektets omfattning och storlek.VISUAL MERCHANDISING


Driver du en egen butik men har varken tid eller inspiration att engagera dig i din lokals miljö? Då har du hittat rätt tjänst. Som Visual Merchandiser hjälper Homebound dig att lyfta dina varumärken, butikens sortiment och din butik som hehet genom visuell kommunikation. Du har några få sekunder på dig att fånga din shoppare på gatan och faktiskt få personen att gå in och handla av dig, där hjälper vi dig att skapa en inspirerande miljö i dina skyltfönster som väcker intresse, som fortsätter in i butiken. Allt för att maxa din försäljning genom kreativ och välplanerad produktexponering. Vi erbjuder även en inbakad inredningstjänst där ny butiksinredning placeras ihop med din nya uppdaterade miljö för att få dina kunder att trivas och vilja stanna kvar så länge som möjligt. Allt från möbler till detaljer och snittblommor/växter.Ett urval av vad vår VM-tjänst innefattar:

  • Skapa en röd tråd i butiken med hjälp av inredning.
  • Analysera hur kunder rör sig och vilka ytor som måste förändras.
  • Maximiera försäljningen med hjälp av inspirerande exponering.
  • Skapa miljöer som väcker konsumetens köplust.
  • Återkommande tjänst för skyltfönster.Första konsultationen är kostnadsfri. Vi går igenom din butik och vad du vill förändra ser över omfattningen på projektet. Därefter lägger vi fram ett förslag på vad vi kan göra för att optimera din butik samt en offert.


priset baseras på tid och omfattningen av projektet.