INFÖR FÖRSÄLJNING AV BOSTAD


När det är dags att sälja din bostad kommer du säkerligen få tipset av din mäklare att anlita en inredningskonsult, just för att det har en märkbar effekt på slutpriset. En stylad bostad lockar fler till din annons, skapar bättre förutsättningar till fler budgivare och således ett högre slutpris. När det kommer till sammanhanget och bostadens värde är kostnaden för en styling relativt liten, och snarare en investering med tanke på hur mycket mer bostaden kan gå upp i pris.


Med ett tränat öga hjälper vi dig att framhäva din bostad och göra den attraktiv för framtida köpare, neutralisera genom att plocka bort det personliga så din köpare tydligare kan se sig själv i sitt framtida hem.

Läs mer om våra stylingpaket nedan och vad som passar dig bäst.


Kostnaden för styling kan även vara avdragsgill, läs mer på skatteverket.se
STYLING BAS


Du/ni utför stylingen på egen hand. Vi ses på en konsultation (alternativt över nätet) där vi går igenom bostaden och gör en lista på saker som behövs åtgärdas inför visning och fotografering.


Exempelvis ommöblering eller plocka bort och magasinera överflödiga möbler, foton och andra personliga tillhörigheter, organisering, städning, blommor/växter etc.Pris mellan 1500 - 3000 kronor

STYLING LITEN


Vi utgår från det befintliga möblemanget i hemmet och adderar detaljer som lampor, tavlor, växter, dekoration, textilier och mindre möbler som sidobord etc. för att sätta den rätta känslan. Möblerna vi plockar bort ansvarar säljaren för och magasinerar dessa under tiden bostaden är stylad. För bästa möjliga utgångsläge är det viktigt att bostaden är städad innan vi stylar.


Hyra av möbler och övrig rekvisita ingår i priset i max 8 veckor, därefter enligt överenskommelse.


1 rok 7 000 - 10 000 kronor

2 rok 10 000 - 13 000 kronor.

3 rok  13 000 - 16 000 kronor.


Större lägenhet som 4 - 5 rok eller Villa - offert

STYLING STOR


Vi utgår från en helt tom bostad och adderar allt som behövs för att skapa en trivsam och inspirerande miljö. Det som ingår i detta paket är möbler inne och vid behov även utemöbler, lampor, detaljer, växter etc. För bästa möjliga utgångsläge är det viktigt att bostaden är städad innan vi stylar.


Hyra av möbler och övrig rekvisita ingår i priset i max 8 veckor, därefter enligt överenskommelse.


1 rok 11 000 - 14 000 kronor.

2 rok 14 000 - 17 000 kronor

3 rok 17 000 - 20 000 kronor


4-5 rok samt villa pris enligt offert.

SÄLJ BOSTADEN STYLAD


Homebound köper in och saluför noga utvalda varumärken och möbler som innebär att köparen har möjlighet att köpa bostaden i det befintliga stylade skicket. Här finns också möjlighet att plocka bort eller addera möbler, belysning och detaljer. En tjänst som mäklaren kommunicerar till köparen och som kan göra att intresset för bostaden ökar då man slipper tänka på möblemang till nya bostaden. Perfekt för dig som redan flyttat och kan lämna bostaden i befintligt skick.


I denna tjänst får man även en kostnadsfri rådgivning kring hur man ska tänka kring sitt hem när man köper nya möbler och för att det ska vara så hållbart som möjligt. Både för miljön och plånboken.


Kontakta oss för mer information och vilka varumärken som erbjuds.